Fedett kontra fedetlen?

2015. július 10. 13:40 - KKVIC

Irány a HungaroSPA Hajdúszoboszló!

Lehet, hogy már elegünk van a napsütésből, mert leégtünk vagy épp csak pár órát bír a bőrünk a sugarakban, de az is előfordulhat, hogy a nyári rekkenő hőséget esős idő váltja fel. És akkor még nem is beszéltünk a tavaszi, őszi vagy épp téli napokról, amikor nem csak a termálvízben szeretnénk melegedni és áztatni magunkat, hanem talán mókáznánk egyet a csúszdák és a különféle medencék világában. Fedett téren. A hajdúszoboszlói HungaroSPA-ban minden adott!

Igazi kikapcsolódásra vágysz? De már nincs kedved a napon aszalódni vagy nincs is lehetőséged rá, hiszen épp az imént havazott? Akkor a HungaroSPA Aqua-Palace Fedett Élményfürdőben a helyed! Itt aztán nem csak baráti társasággal érezhetjük magunkat jól, hiszen a 15.000 m2-rel rendelkező vízi palota minden egyes szeglete rendelkezik valamilyen meglepetéssel. 

shutterstock_142346020.jpg

Az élménymedencék között sétálgatva és élvezve a víz relaxáló hatását, különböző helyekbe és korokba csöppenhetünk be: a trópusokon vagy épp a jégbarlangban is pancsolhatunk. A Római fürdő is érdekes lehet, ahogy a mozi medence is egy különleges világba kalauzolhat minket. A gyerekekre pedig hatalmas kaland vár, hiszen már pici baba kortól medencékkel, csúszdákkal várják az üzemeltetők őket, ráadásul itt a pelenkázás sem lehet akadály. Ha pedig pihenni szeretnénk, a gyerekek biztosan értékelni fogják a játszóházat.

Az Aqua-Palace-ban szaunázni is lehet, hiszen hét szaunát is használhatunk, ha épp kedvünk tartja, majd merülhetünk is el a (boldog)medencében. De ha izzadni szeretnénk, akkor fitness szolgáltatásokat is igénybe vehetünk, szörfözhetünk, fallabdázhatunk, vagy akár a wellness részlegben lazíttathatjuk fel izmainkat, hiszen számtalan masszázsfajta közül választhatunk, de akár mágneses elvű stressz oldáson is részt vehetünk, vagy a relax szobában pihenhetünk és barnulhatunk egyszerre.

Na és mi van akkor, ha megéhezünk? Irány a fürdőkomplexum önkiszolgáló étterme, ahol a babáknak is tartogatnak meglepetést, de felnőttként sem kell csalódnunk, hiszen számtalan fogásból választhatunk. A szörfözők épületének árnyékában pedig snack bár várja a gyorsételek kedvelőit, akiknek a minőség is fontos. És természetesen a délutáni feketénket is elfogyaszthatjuk, hiszen egy kávézó is a vendégek rendelkezésére áll.

-MVCs-

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pihenjhajduszoboszlon.blog.hu/api/trackback/id/tr437615192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása